Real potvrdio: Ronaldo potpisuje novi ugovor!
Foto: EPA

Ostaje u klubu narednih pet godina

Real potvrdio: Ronaldo potpisuje novi ugovor!

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo dogovorio je uslove oko novog ugovora s Real Madridom.

Real Madrid je za sutra najavio ceremoniju na kojoj će biti potpisan produžetak saradnje s portugalskim fudbalerom, koji će postati najplaćeniji igrač svijeta.

Ronaldo će, prema pisanu španskih medija, po novom ugovoru zarađivati nevjerovatnih 560 hiljada eura, ali se iz kluba još uvijek nisu oglasili o ciframa. Tako će populatni CR postati najplaćeniji fudbaler na svijetu.

Portugalac će tako u klubu ostati do juna 2021. godine i ovim su otklonjene sve sumnje o njegovoj budućnosti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Cristiano Ronaldo je u Real stigao 2009. godine iz Manchester Uniteda, a u 360 nastupa za klub postigao je 371 gol. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi