4

Komentari (4)

Mele
Ova trojica na klupi, svi su bolji od Pjanica, realno gledano. Nije on za tu poziciju, to ga je Alegri postavio tu, on treba da igra blize protivnickom golu, nije on nikakav trkac, da prekida akcije, prenosi loptu brzo na protivnicku polovinu.Samo dobar pas, i brzo dodavanje sto zna sa loptom.
Klicko
Vamos sosijedad
criticos
127 clanak o Pjanicu da li ce biti u prvih 11 ili ne od trenutka crvenog kartoma Buskeca. Ne da ste naporni, vec nagonite na povracanje koliko ste dosadni sa besmislenim tekstovima i naslovima sa upitnikom.
axel42
Meni obrisali komentar jer sam isto sr anje napisao. Ljudi su pravi amateri, pojma oni nemaju. 3 mjeseca čistog nagadjanja.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.