Realno ili ne? Sarajevo može otkupiti Šerbečića

Oduševio na Koševu

Realno ili ne? Sarajevo može otkupiti Šerbečića

Transfer u Sarajevo za mladog Besima Šerbečića se ispostavio kao odličan potez u karijeri.

Šerbečić (21) je u redove aktuelnog šampiona BiH stigao na posudbu iz Rosenborga, a zbog sjajne igre i svoje požrtvovanosti na terenu za kratko vrijeme je 'kupio' navijače, kao i samog trenera Musemića koji danas ne može zamisliti prvu postavu bez njega.

Da su iz Sarajeva napravili dobar posao prilikom pregovora sa Rosenborgom govore i informacije do kojih je došao SportSport.ba. Naime, čelnici Sarajeva su dogovorili da Šerbečićev ugovor mogu i otkupiti po unaprijed određenim uslovima, što je potvrdio i koordinator za sportski segment Emir Hadžić.

"Dogovorili smo i za zimu i za ljeto otkupne klauzule. Da li je to realno za nas, to je druga priča. No, u svakom slučaju smo ostavili nama mogućnost da ga možemo otkupiti. Nikad se ne zna štza se može desiti, mi imamo mogućnost da ga otkupimo", istakao je Hadžić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Očito je kako je Šerbečiću bilo suđeno Sarajevo. Nedavno je otkrio da postojala opcija da još kao mladi fudbaler Bratstva dođe u Akademiju tima s Koševa, no tada ga je put umjesto u bh. prijestolnicu, odveo u Gradačac gdje je u dresu Zvijezde i započeo profesionalnu karijeru.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

milivoje
Nisu u stanju da isplate ekipu a ne da otkupe nekog,bijednici
0 33
Bordoakapitar
Emir je to fino ispregovarao sigurno, jer radi u interesu kluba ali sumnjam da ce ga klosari iz uprave ispostovati. Husref i Emir su svojim radom spasili guzice ovoj upravi, koja radi samo za licni interes i promociju a bacaju suplju i prave mitove od najobicnijih stvari. Gispodja SIMIN HAN mlatara diplomama a nije u stanju na vrijeme nabaviti saglasnost za tudji stadion i sada bi neko trebao ocekivati da ce takvi lumeni uciniti korak ka nasem stadionu. Uprava napolje!
18 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi