6

Komentari (6)

Bordoakapitar
Emir je to fino ispregovarao sigurno, jer radi u interesu kluba ali sumnjam da ce ga klosari iz uprave ispostovati. Husref i Emir su svojim radom spasili guzice ovoj upravi, koja radi samo za licni interes i promociju a bacaju suplju i prave mitove od najobicnijih stvari. Gispodja SIMIN HAN mlatara diplomama a nije u stanju na vrijeme nabaviti saglasnost za tudji stadion i sada bi neko trebao ocekivati da ce takvi lumeni uciniti korak ka nasem stadionu. Uprava napolje!
umjetnik
ako se ovo zavrsi, pozitivna buducnost za sarajevo slijedi
milivoje
Nisu u stanju da isplate ekipu a ne da otkupe nekog,bijednici
MSOZ101
Alo Osimu pare da ne bude dogodine opet Savez kriv sto se ne igra Evropa.
Rizzle84
Podoji ga Milivoje
ambrozini
pa gdje su vam novi iz akademije igraci? ovo sto je bilo do sada to su doveli i napravili neki drugi ljudi? gdje je sad zapelo? zasto 30togodisnjake uzimamo i zasto ne igraju ta djeca iz akademije ili ih vise nemamo? catakovic,kapic,kovacevic,hadzic,mihojevic,mujakic,heric,kadusic...itd. De malo nadjite nesto, eto smo ispali i sa svim tim pojacanjima od svih,a slavni Celtik je zavrsio malo iza nas takmicenje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.