Realov dragulj oduševljen zbog povratka na teren

Asensio se vratio golom i asistencijom

Realov dragulj oduševljen zbog povratka na teren

Jedan od najtalentovanijih veznjaka svijeta Marco Asensio vratio se sinoć na teren poslije skoro godinu dana pauze. 

On je u pobjedi Real Madrida protiv Valencije postigao pogodak i upisao asistenciju.

Nakon utakmice kazao je kako je sjajan osjećaj vratiti se na teren poslije toliko vremena.

"Vrlo sam uzbuđen jer sam se vratio. Bilo je mnogo rada iza scene kako bi se spremno dočekao ovaj momenat. Vrlo sam sretan što ponovo igram i što ponovo postižem golove te pomažem timu da pobjeđuje", kaže Asensio i dodaje:

"Dugo vremena sam čekao na povratak. Želim se zahvaliti svima koji su me podržavali dok sam se oporavljao. Igračima, treneru i medicinskom osoblju Real Madrida".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Asensiju je za gol i asistenciju trebalo samo 16 provedenih minuta na terenu.

Njegov Real Madrid opet je na dva boda zaostatka za Barcelonom. Katalonci večeras gostuju kod Seville i u slučaju kiksa otvaraju se vrata Realu za prvo mjesto.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti