Zidane spremio novu taktiku, pa pohvalio Modrića

Nova pobjeda Kraljeva

Zidane spremio novu taktiku, pa pohvalio Modrića

S. Mlaćo

Real Madrid je sinoć slavio protiv Valencije.

Bilo je 3:0, iako su mreže u prvom dijelu mirovale. Real je u nastavku zaigrao puno bolje, pa je Zinedine Zidane mogao biti zadovoljan.

Upitan zašto je počeo utakmicu sa četiri vezna igrača, kazao je.

"Nije to bilo zato što smo igrali protiv Valencije. Svidjela mi se drugačija Modrićeva pozicija. Dobro je interpetirao igru između linija. Zato je došlo do poteza nakon kojeg smo postigli prvi gol", kazao je Zidane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barca i dalje ima dva prednosti. Do kraja je devet kola.

"Važno je ono što mi radimo. Ovo su tri boda protiv velikog protivnika, koji je dobro odigrao prvo poluvrijeme Pogledat ću naredni meč Barcelone i Seville, no neću imati pomisao u glavi da će Barcelona negdje kiksati".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi