Refik časti, samo igrajte: Velike premije za plasman u treće pretkolo!

Refik časti, samo igrajte: Velike premije za plasman u treće pretkolo!

Edmir Škorić

Albanska Tirana u utorak dočekuje Crvenu zvezdu u drugom pretkolu Lige prvaka.

Albanci su u Tbilisiju s 2:0 pobijedili Dinamo i plasirali se u 2. pretkolo. Za pobjedu nad Gruzijcima igrači Tirane dobili su 100.000 dolara premija od šefa Refika Halila, a još veće nagrade ih čekaju ako odu u 3. pretkolo.

Prema izvještajima albanskih medija, najmanje 200.000 dolara čeka igrače Tirane kao nagradu za prolaz protiv prvaka Srbije.

"Prije utakmice s Dinamom Tbilisijem nagrada je bila 100.000 dolara, a sada protiv Zvezde će biti duplo veća. Vlasnik Halili neće štedjeti novac kao dodatnu motivaciju za prolazak u treće pretkolo", objavio je albanski novinar Costa Grillo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U Tirani svakako imaju motiv jer im u goste stiže bivši prvak Evrope i "srpski neprijatelj", ali novac koji je spremio Refik bit će svakako dodatni stimulans nogometašima.

Top Komentari

sslazio
Srpski neprijatelj... ko da citam neki nacionalisticki portal a ne sportski.
16 0
Famoza
Ovako ih i treba castit, a ne ko kod nas da igraju za kikiriki
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi