Registrujte se i osvojite dvije karte za meč BiH - Finska

Uz malo sreće do ulaznica

Registrujte se i osvojite dvije karte za meč BiH - Finska

E. Čaušević

Prijavite se za vijesti o najboljim ponudama za putovanje na Svjetsko prvenstvo u fudbalu Katar 2022 i osvojite dvije karte za utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Bosne i Hercegovine i Finske.

Najsretniji čitalac koji se prijavi na OVOM LINKU na poklon će dobiti dvije karte za utakmicu BiH - Finska, tribina Zapad.

Pažljivo upišite svoje podatke i nakon prijave stići će vam konfirmacijski mail na adresu koju ste ostavili. Obavezno kliknite link iz konfirmacijskog maila da potvrdite učešće. Prijave bez potvrde (klika na konfirmacijski link) neće biti uzete u obzir u izvlačenju.

Vrijedi istaći i to da će izvlačenje sretnog dobitnika biti održano u srijedu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Registraciju možete izvršiti na OVOM LINKU.

Naredno Svjetsko fudbalsko prvenstvo će biti održano u Kataru 2022. godine. Primajte obavjesti o ponudama Qatar Airwaysa na svoj mail i saznajte najbolje opcije da pratite naredno Svjetsko prvenstvo sa lica mjesta.

Top Komentari

Bosnian King1
Da dajete VIP nebi isao.
6 1
teddy sheringham
Ne hvala. Ni ove besplatne ne bih!
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi