Robert Prosinečki uputio poziv Dini Hotiću

Novo ime u reprezentaciji

Robert Prosinečki uputio poziv Dini Hotiću

S. Mlaćo

Nakon što je u NS/FS BiH stigla potvrda od FIFA-e o promjeni sportskog državljanstva Dine Hotića, usljedio je i poziv selektora Prosinečkog.

Hotiću je odmah upućen poziv da se priključi reprezentaciji na pripremama za kvalifikacione susrete sa Finskom i Grčkom.

Okupljanje bh. tima zakazano je za danas u Trening centru u Zenici, a nakon prozivke prvi trening odradiće se večeras u 18.00 sati.

Bez Edina Džeke

Kapiten našeg tima danas će biti podvrgnut operativnom zahvatu a selektor Robert Prosinečki kaže:

"Sigurno da nam ova situacija remeti planove i da će nam Edin nedostajati, ali njemu je vjerujem još teže. Upoznat sam sa svim, uz njega smo i želimo mu brz i sretan oporavak.“

"Liječnički tim bh. reprezentacije je u komunikaciji sa Džekom i procjena je da će njegov oporavak trajati 3-4 sedmice", istakli su iz Nogometnog saveza BiH.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Džeko je jutros sa modricom na licu stigao na operaciju u društvu supruge Amre.

Popularni Dijamant je na odličan način započeo novu sezonu. Zabio je pet golova u dresu Rome, dva je dodao igrajući za bh. reprezentaciju i njegovo neigranje u narednom periodu predstavlja udarac kako za Vučicu tako i Zmajeve.

Top Komentari

Wingback
Ako ništa koliko pratim ligu, igrač je borac, što nama itekako fali.
8 0
damke
Dino je odličan igrač! a vala nek su i ovi iz saveza išta uradili..
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi