Reina organizovao oproštajnu večeru

Odlazi iz Napolija

Reina organizovao oproštajnu večeru

Četverogodišnjoj epizodi Pepea Reine u Napoliju doći će kraj na kraju sezone, javljaju italijanski mediji.

Iskusnom španskom golmanu u junu ističe ugovor sa Napolijem, a mediji sa Apenina pišu da je Pepe zajedno sa suprugom Jolandom jučer odveo saigrače na večeru koja je za njega bila oproštajna.

Reina je saigrače izveo u restoran u blizini Bagnolija na kojem se, kako se navodi, zahvalio na četverogodišnjoj saradnji, te poželio sreću u preostale tri utakmice sezone.

Naredna destinacija u karijeri ovog golmana bit će Milan s kojim je već potpisao predugovor, te usmeno postigao dogovor da bude rezerva Gianluigiju Donnarummi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, kroz dosadašnju karijeru Reina je osim Napolija branio još za Bayern, Liverpool, Villarreal i Barcelonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi