Navijač Napolija se sada žestoko kaje zbog tetovaže

Trčao pred rudu

Navijač Napolija se sada žestoko kaje zbog tetovaže

Endin Čaušević
Teme:

Fudbaleri Napolija jučer su poraženi na gostovanju protiv Fiorentine (3:0) u okviru 35. kola italijanske Serije A.

Prije ovog kola razlika između Napolija i Juventusa bila je samo jedan bod, ali se Stara dama ponovo vratila na četiri boda prednosti nakon neočekivano teškog poraza u Firenci. Napolitanci su prošle sedmice u gostima savladali Juve sa 1:0 i činilo se da su veoma blizu osvajanju Scudetta.

Ipak, u ovom kolu sve se vratilo na staro, a čini se da će trofej prvaka Italije ponovo u ruke Juventusa. Nakon pobjede Napolija u Torinu prošlog vikenda nastala je ludnica u Napulju velikom proslavom ove pobjede. No, ispostavilo se da su previše rano počeli sa slavljem.

Jedan od navijača ovog kluba je otišao i korak dalje jer je odlučio na svojoj ruci istetovirati pobjedu Napolija protiv Juventusa. No, nakon ovog kola postao je meta ismijavanja na društvenim mrežama i sigurno je da se sada kaje što je poletio pred rudu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi