Remetić: Ako budemo pravi, rezultat neće izostati

Trener TOŠK-a pred Rudar

Remetić: Ako budemo pravi, rezultat neće izostati

Pred fudbalerima TOŠK-a ovog vikenda je utakmica protiv Rudara.

Nakon poraza u prošlom kolu od Iskre (2:1), izabranici Igora Remetića će priliku da dođu do prvih bodova u sezoni imati u subotu protiv Rudara. 

"Želimo pokazati svoje pravo lice. Zbog blijedog izdanja u Bugojnu ostali smo dužni našim navijačima. Cijela ekipa je podbacila protiv Iskre i ostalo je mnogo prostora za žaljenje. Ako nismo izvukli pouke iz prošle utakmice, onda se nemamo čemu nadati. Igrači su svjesni da samo velikom borbenošću i disciplinom u igri možemo pobijediti Rudar, a potrebna nam je uz to i podrška naših vjernih navijača", kazao je Remetić uoči sutrašnje utakmice. 

S kvalitetama Rudara je dobro upoznat.

"Tim koji u svojim redovima ima Kobilicu, Dujkovića, Ćehajića, Kovača... mora biti pretendent na najviši plasman. Ipak, uvjeren sam da ako naši igrači budu na nivou da uspjeh neće izostati." 

Protiv Rudara neće na raspolaganju imati sve igrače.

"Za meč sigurno neće konkurisati Hankić i Strika, dok su Mrguda i Lukomirak pod upitnikom. Bez obzira ko istrči na teren, TOŠK protiv svakog rivala na svom stadionu mora ići na pobjedu", naglasio je Remetić. 

Podsjećamo, TOŠK i Rudar će snage odmjeriti u subotu s početkom u 17:30 sati. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi