Remetić: Hvala navijačima koji svaki trening gledaju u velikom broju i podržavaju ove sjajne momke

Trener TOŠK-a o toku priprema

Remetić: Hvala navijačima koji svaki trening gledaju u velikom broju i podržavaju ove sjajne momke

S. Mlaćo

Nogometaši TOŠK-a nakon zakašnjelog početka priprema i nemaju puno vremena za odmor.

Odrađeno je već sedam treninga, a uskoro će biti potvrđena i dva nova imena.

"U subotu smo krenuli sa pripremama i iza nas je sedam treninga. Pauza je bila duga i to se osjeti na igračima, ali se nadam da će kroz treninge i utakmice doći na nivo od prije pandemije. Pristigli su nam dva igraca, defanzivac i vezista, ali kada se ozvaniči onda ćemo o imenima", istakao je trener Remetić.

"Dva igrača imamo na probi, a priželjkujem i igrače na deficitarnim defanzivnim pozicijama. Situacija je sada u klubu puno pozitivnija, Uprava mnoge tekuće stvari riješava u hodu i drago mi je da igrači za to imaju razumijevanja", nastavio je šef struke TOŠK-a Igor Remetić.

"Hvala navijačima koji svaki trening gledaju u velikom broju i daju podršku ovim sjajnim momcima. Nako dugo vremena odigrat ćemo i utakmicu, već u nedelju u Zavidovićima protiv Krivaje. Dogovorene su još utakmice sa Orašjem, Rudarom iz Prijedora, Zeljezničarom i učestvovanje na turniru u Jelahu i Kosovi", dodao je Remetić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi