Skopljak se razišao sa TOŠK-om: Klubu želim plasman u Premijer ligu, navijači to zaslužuju

Defanzivac napustio Tešanj

Skopljak se razišao sa TOŠK-om: Klubu želim plasman u Premijer ligu, navijači to zaslužuju

S. Mlaćo

NK TOŠK je počeo sa radom, a sigurno da će biti promjena u igračkom kadru tima iz Tešnja.

Nastavak saradnje nije dogovorio između ostalih defanzivac Mahir Skopljak.

"Prekinuo sam saradnju sa NK TOŠK, tačnije nismo produžili ugovor za nastupajuću sezonu. U razgovoru sa čelnim ljudima kluba nisam uspio da dogovorim određene uslove, tako da sam napustio klub. Prethodnih pola godine koliko sam proveo u Tešnju imam samo riječi hvale, što za klub koji je organizacijski na jednom višem nivou od velikog broja klubova u ovoj ligi, ali ono što ostavlja poseban utisak jesu navijači koji su specifični. To su ljudi koji na poseban način vole klub, a prilog u tome ide i činjenica da je stadion Luke jedan od, ako ne i najposjećeniji od svih stadiona u Prvoj ligi FBiH. Zahvalio bih se svim igračima, stručnom stožeru a posebnu zahvalu dugujem uvaženom gospodinu, predsjedniku Edinu Mujčiću na korektnosti i predanosti u poslu koji obavlja", ističe Skopljak te dodaje.

"TOŠK-u želim sve najbolje u narednom periodu, te da se što prije plasiraju u Premijer ligu jer taj grad i navijači to istinski zaslužuju".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ovaj defanzivac sada je u potrazi za novim angažmanom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi