U Tešnju se lakše diše sa početkom priprema, kod navijača se vratio optimizam
FOTO: Facebook NK TOŠK

Nogometašima i trenerima isplaćene plate

U Tešnju se lakše diše sa početkom priprema, kod navijača se vratio optimizam

S. Mlaćo

Nakon mnogo neizvjesnosti i upitnika, nogometaši TOŠK-a jučer su počeli sa pripremama za novu sezonu Prve lige FBiH.

TOŠK je proteklu sezonu završio na drugom mjestu, spominjao se i ulazak u Premijer ligu s obzirom na brojne kalkulacije, ali to se nije desilo.

Ipak, sada se počelo sa radom što može da raduje armiju navijača koja je bila veoma zabrinuta.

"TOŠK je zadržao većinu igrača iz protekle sezone, a situacija je sada mnogo pozitivnija. Isplaćene su i 'korona' plate, a veći dio finansija obezbijedio je član Upravnog odbora Kenan Ahmetlić, ispred HIFA Oil Grupacije. Ovim putem mu se zahvaljujem jer je pomoć stigla u pravo vrijeme", kazao je aktuelni predsjednik NK TOŠK Edin Mujčić.

Saznajemo da se pojačao Upravni odbor kluba, a čeka se i Skupština kada će biti izabran novi Upravni odbor i novi predsjednik kluba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Aktuelni Upravni odbor je tako izmirio sve obaveze prema nogometašima i trenerima pred kojima su sada pripreme i novi izazovi.

Ugovor o nastavku saradnje potpisao je i šef struke Igor Remetić koji će i u novoj sezoni predvoditi klub iz Tešnja.  U narednim danima se očekuju i prva pojačanja, a jasno je da će TOŠK gotovo sigurno igrati bitnu ulogu u novoj sezoni bh. 'cvajte'.

Top Komentari

Gari Garinča
Druga liga !!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi