Remetić: Više smo željeli pobjedu, a sudijama idu sve pohvale

TOŠK minimalno slavio

Remetić: Više smo željeli pobjedu, a sudijama idu sve pohvale

S. Mlaćo

TOŠK je uspješno krenuo u drugi dio sezone.

Tim iz Tešnja na svom terenu savladao je Igman sa minimalnih 1:0.

Meč je odigran po katastrofalnom terenu.

Igor Remetić, trener TOŠK-a, dao je svoje viđenje utakmice.

"Čestitam momcima na zasluženoj pobjedi. U nemogućim uslovima za igru akteri su odigrali meč prepun uzbuđenja, bolje smo se prilagodili teškom terenu i više željeli pobjedu do koje smo zasluženo došli. Ovi momci i grad Tesanj zaslužuju bolje infrastrukturalne uslove", kazao je Remetić za SportSport.ba.

Navijači su po ko zna koji put bili 12-ti nogometaš TOŠK-a.

"Hvala navijačima koji su nas i sada nosili do pobjede i bili vjetar u leđa. Sve pohvale za suđenje, te ako bude ovako u proljetnom dijelu prvenstva, onda će ova liga biti na puno većem nivou nego do sada", dodao je Remetić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Pravdu na meču u Tešnju dijelio je Elvedin Topuzović iz Tuzle sa svojim pomoćnicima Mirzom Čejvanovićem iz Tuzle, te Mirzom Tičićem iz Sarajeva. Četvrti sudija je bio Edin Mujkić (Doboj Istok).

Topuzović i društvo pokazali su šest žuti karton i dva crvena, po jedan na obje strane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije