Remetić: Želim da se izvinim našim navijačima

Trener TOŠK-a nakon meča s Posušjem

Remetić: Želim da se izvinim našim navijačima

S. Bošković

Fudbaleri TOŠK-a poraženi su na otvaranju 1. lige FBiH od HŠK Posušje rezultatom 1:0.

U izjednačenoj utakmici Posušje je došlo do pobjede golom Barišića s bijele tačke pri kraju susreta.

Nakon meča, svoje viđenje istog dao je i trener domaćeg tima Igor Remetić koji je rekao:

"Ovom prilikom bih čestitao gostima. Nismo uspjeli da anuliramo njihove dobre stvari i nismo iskoristili njihove slabe tačke. Nama predstoji jedna dublja analiza. Čekali smo ovaj početak prvenstva pet mjeseci i sve to. Nažalost bez publike koja sigurno ovim igračima puno znači", rekao je, te dodao:

"Sigurno je da nije lako sad u ovim trenucima reći nešto vruće glave. Ali želim da se izvinim našim navijačima koji su sigurno svih 90 minuta bili uz ove momke u okolici stadiona".

U narednom kolu TOŠK gostuje ekipi koja je tek ušla u Federalnu ligu, a to je NK Vis Simm - Bau. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Nama je naredna prilika da se za sedam dana iskupimo za ovo u kantonalnom derbiju protiv VIS-a, gdje možemo pokušati da ostvarimo prvu pobjedu u novoj sezoni".

Fudbaleri TOŠK-a danas su bili dosta nezadovoljni suđenjem, te su upućivali prigovore na isto, a na kraju je meč upravo odlučio dosuđeni penal. Ipak, trener kluba iz Tešnja ne želi da previše pažnje pridaje sudijskim odlukama: 

"Stvarno ne bih želio da komentarišem puno suđenje. Iskreno, želim da sve bude u granicama fair - playa. Nadam se da će se suđenje popraviti jer ova liga zaslužuje puno kvalitetnije suđenje. Situaciju iz 85. minute oko penala ne bih puno komentarisao. Ali mislim da moramo dosta poraditi na toj negativnoj priči koja je bila i svu koncetraciju usmjeriti na pobjedu", zaključio je na kraju Remetić.

Promo

Top Komentari

Mig_Mig
Trenerska prevara, nesto kao Jagodic.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi