Remi Rudara i Novog Travnika

Bez pogodaka u Kaknju

Remi Rudara i Novog Travnika

Samir Mlaćo

U duelu dva federalna prvoligaša Rudar i Novi Travnik su odmjerili snage na stadionu u Kaknju. Završilo je 0:0, a prvi su zaprijetili gosti koji su na otvaranju imali sjajnu priliku. Hodžić je izašao na golmana Bekana, ali ovaj drugi brani. 

Rudar nije nijednom zaprijetio u prvom poluvremenu, dok su gosti stajali hrabro i odlučno da upišu pozitivan rezultat.

Treneri oba tima u nastavku su pružili priliku svim nogometašima, gosti su opet prijetili, a vrijedi izdvojiti pokušaj Buljubašića koji je otišao pored lijeve stative domaćeg gola.

Na kraju su domaći mogli i do pobjede, ali golman gostiju brani udaraca Kovača.

Prijateljski meč:

FK Rudar - NK Novi Travnik 0:0

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

FK Rudar: Bekan, Rizvanović, Čizmić, Goralija, Hrelja, Čiva, Kobilica, Subašić, Kovač M, Mušija, Alispahić. Još su igrali: Jamaković, Fočo, Musić, Imamović, Smaka, A. Kovač, F. Kovač...

NK Novi Travnik: Čutahija, Ćosić, Skopljak, Buljubašić, Sulić, Goloman, Petak, Čalić, Hodžić, Nebić, Silajdžija. Još su igrali: Trako, Turić, Terzić, Džaja, Džepina, Buljubašić, Aletić, Tutkur.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi