Remi Valencije i Valladolida na Mestalli

Prvi meč 19. kola LaLige

Remi Valencije i Valladolida na Mestalli

Nogometaši Valencije odigrali su neriješeno sa Valladolidom (1:1) u meču 19. kola LaLige.

Slijepi miševi su na Mestalli znatno bili bolji od gostiju, međutim na kraju su samo remizirali sa Valladolidom, što im je bio 11 remi u sezoni.

Posebno je bilo uzbudljivo u drugom poluvremenu. U 54. minuti glavni arbitar je dosudio jedanaesterac za Valenciju, a tragičar je bio Rodrigo, kada je njegov šut zaustavio gostujući golman Masip.

Ipak, u 71. minuti Parejo je doveo Valenciju u prednost, činilo se da će domaći slaviti, ali onda su gosti iz prvog šuta u okvir gola stigli do izjednačenja fantastičnim pogotkom Alcaraza iz slobodnog udarca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Valencia se poslije ovog remija nalazi na desetoj poziciji, dok je Valladolid na 15. mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti