Razočarani Marseille masno platio i sjajno predstavio zamjenu za Seada Kolašinca!

Pojačanje iz Atletico Madrida

Razočarani Marseille masno platio i sjajno predstavio zamjenu za Seada Kolašinca!

E. Ganibegović

Sead Kolašinac bio je jedna od glavnih poluga Marseillea u minuloj sezoni no nakon isteka ugovora napustio je Velodrom, gdje je sada stigla zamjena za njega i predstavljena je na sjajan način.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, Sead Kolašinac, nakon isteka ugovora napustio je ekipu Marseillea s kojom je kroz ligu izborio plasman u 3. pretkolo Lige prvaka. 

Bh. tenk kako ga od milja zovu navijači našeg nacionalnog tima razočarao je čelnike Marseillea svojim postupkom, te otišao u Bergamo gdje je potpisao za Atalantu.

Nisu u redovima francuskog tima dugo tugovali i sjedili skrštenih ruku, te je danas predstavljena zamjena za Kolašinca i to na sjajan način.

U redove Marseillea iz Atletico Madrida stigao je Renan Lodi, a pogledajte kako je predstavljen u francuskom timu.

Oglasi

[related]https://twitter.com/OM_Officiel/status/1679928752115990540?s=20[/related]

Brazilac je klubu iz glavnog grada Španije plaćen 13 miliona eura, što i nije mala cifra za klub poput Marseillea. 

On je minule sezone igrao na posudbi u Nottingham Forestu, a član Atletico Madrida je od 2019. g odine kada je za nešto manje od 22 miliona eura stiga iz brazilskog Atletico Paranaensea. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U engleskoj Premier ligi Lodi je prošle sezone nastupio 28 puta i upisao jednu asistenciju, dok je u EFL Cupu nastupio četiri puta i postigao jedan pogodak. 

Kada je učinak u Atletico Madridu u upitanju, upisao je u dresu Jorgandžija 118 nastupa, te postigao šest pogodaka uz deset asistencija. 

Top Komentari

Koje novinarstvo he. Otvoris da saznas koga je kupio marsej, i sta citas? pola objave o Kolasincu pise i citava njegova historija odkako je doso u OM i sta je izborijo, eto to novinaru sigurno niko nije znao
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti