Pogledajte kako izgledaju novi dresovi reprezentacije Bosne i Hercegovine

Adidas spremio novi dizajn

Pogledajte kako izgledaju novi dresovi reprezentacije Bosne i Hercegovine

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se jučer u Zenici pred mečeve Lige nacija koje nas očekuju narednog mjeseca.

Zmajevi već u subotu gostuju u Finskoj, dok nakon toga igramo u Zenici protiv Rumunije 7. juna. Samo četiri dana kasnije gostujemo u Podgorici reprezentaciji Crne Gore, a zadnji meč igramo ponovo u Zenici 14. juna protiv Finske.

Naš tim sprema se u Trening kampu u Zenici pred ove utakmice, a zanimljivo da će bh. selekcija nastupati i u novim dresovima s početkom Lige nacija.

Adidas je i dalje sponzor naše selekcije i spremio je novu garnituru koja je očekivano u znaku plave boje.

Dizajn novih dresova (Foto: Footyheadlines)

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Međutim, dizajn ponovo nije posebno urađen za našu selekciju i radi se o dizajnu dresova koji adidas spremi za većinu ekipa, a u tom slučaju mijenjaju se samo boje na njemu.

Također, očekivano gostujuća boja novih dresova će biti u bijeloj boji kao što je to već godinama tradicionalno za našu selekciju.

Top Komentari

Dresovi i 11 manekena na terenu.
3 1
pitariistok
Wow...evo jos malo pa cu i orgazam dozivjeti
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi