13

Komentari (13)

Mowzilla
Hocemo jos ovakvih tekstova bar sedmicno! Kao prije kad ste ponedeljkom pravili analize kako je ko gdje koliko igrao. Dosta je bilo vise zayebancije, guzova i spanskih sapunica! Nastavite ovim tempom i raja ce vas opet pratiti kao lani!
yugopo
Eh kad bi ovi igraci pristali igraci za BiH,imam osjecaj kad bi se uigrali da bismo bili kao Svicarska! Mogli bi igrati na svakom prvenstvu.
zlajci
Realist
Ajde vi meni objasnite kako sad ljudima ne smeta da neki tamo Švedski i Austrijski muslimani igtaju za BiH, a smeta ima kad, kako nas vi volite zvat BH katolici igraju za Hrvatsku.
green_dragon
REALNO....ko vas yebe igrajte za koga god hocete,al gdje god da dodjete bit cete BOSANCI I HERCEGOVCI....ujko Lovren se ubi da bude veci RVAT od svih al dzaba....mjesto rodjenja:ZENICA BIH
F1F
Što mu ga ŠUKNU!!!
rigoletto
Pokusacu da ti objasnim. Zato sto Bosna i Hercehovina nije samo drzava Bosnjaka vec i Hrvata, Srba i ostalih, koji je osjecaju kao svoju zemlju!
user1604155860
Neka igra svako gdje srce vuce.
antikomunist
"Realni"-jedan od najvecih hrvatskih nacionalista na portalu..to dvoje ne mozes poistovjecivati ,ali vi podmukli latini uvijek lovite u mutnom,uvijek okrecete stvari na svoj mlin..tvoj nik nikako ne odgovara ovome sto pises neprestano...zato se tako i slazete sa SDP..isti ste...
BHFLjiljan
Ako su vijesti tacne I nijet je cist... lijepo je da se sastaju druze i napreduju. Mozemo selektoru I mi pruziti cistu priliku. I ovo mu je lijep primjer, I pozitivan sastanak da pokazemo potencijal Bosne I Hercegovine. Mi volimo sve Dobre ljude. Nazalost, bili smo razocarani vecinom. Ovaj portal je dobar pocetak, u mom misljenju.
Chesa
Eto šanse za Misimovića da pokaže kako radi, a to je dovođenje ove naše omladine u reprezentaciju.
green_dragon
Znas kako to funkcionise u FSBiH.....ko bude imao dovoljno da plati...bit ce pozvan...nema napredka dok su ova VNAGO u savezu
Ss.ba
Mozda ce zvucat glupo. Ali mozemo mozda malo i mi pomoci Misimovicu. Npr. Miske juce ovom malom iz Kelna baci par zastava BIH u komentar. Onda svi mi odemo i bacimo lajk na taj komentar. Nek momak vidi da je nama bosancima stalo do njega,i da igra za Bosnu...a i ako ne budu igrali za Bosnu. Svejedno ih volimo.to su naša djeca.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.