16

Komentari (16)

user1605368976
Mnogo smo jaki ne znam sa ovakvim pristupom igri da li bi dobili i Lihteštajn
Malmi_Suomi
Šta smo dočekali " opet " ali sada u režiji ( ne ) čovjeka koji tvrdi da BiH nije njegova država = čitaj Vico) + menadžeri koji prodaju svoje igrače + bugrarski krimos sastavlja prvih 11. Neću vam dozvoliti da mi zgadite reprezentaciju jedine mi Bosne i Hercegovine i navijat ću svim srcem za NAŠE. Neće ni vaše do vijeka trajati MATER VAM Y. Naprijed BOSNO I HERCEGOVINO ( i ako znam šta nas čeka )
Uranija
Pored trening kampa u Zenici sa odličnim smještajem i odličnim terenom za trening oni plaćaju smještaj na Ilidži i treniraju u Butmiru… i niko da pita zašto je to tako! Kakva smo mi bagra koja ne zaslužuje ništa bolje. Pozdrav za tebe amidža!!!
Malmi_Suomi
@Uranija AMIDŽINO zlato.
Sve znam o čemu mi pišeš i sve razumijem ali šta ćeš BAGRI kojoj " se može".
Lijep pozdrav i za tebe ( i znaj svaki put kad mi se javiš , da me činiš sretnim)!!!
tip
Sta je ovo Bog te mazo, ne znam nikoga.
pjanke.sa
Hahahaahahaahahahah
fukaraslana
Da tebe Petevu nema i onoga Vice bilo bi puno bolje . Prvi put navijam da izgubimo da se otjera ivaj tuta bg
crnoicrveno
Lewa_9
zasto poziv saricu, krimosu bugarski? mrs u pm!
King_Kenny
@Lewa_9 ...zasto sto se opet mora prodati,prvi put je bilo neuspjesno,sada drugi pokusaj...menadzer je vec dao kaparu da mora igrati hahahhahaha...
think
@King_Kenny ima ti i ta mjesta ali 31 mu je godina.. jedino ako mu je menadžer virtuoz pa ga pomoću trikova uvali nekome.
King_Kenny
@think ...to nije problem,neka zatrazi usluge menadzera Tine Svena Susica,taj je pravi cudotvorac,jer je onakvog panja uspio uvaliti nekoj ekipi u ruskoj drugoj ligi,a lik nije ni za Vrbanjuse.
shokato
DAbogda svaku izgubili ,SAVEZ NAPOLJE !!
AmarSahin
Ja mislim da samo kod nas Bošnji postoji da se navija protiv svoje vlastite države. Evo jedno pitanje - jel vi navijate za svoju državu, ili za savez?
shokato
nisi ti tacan u glavi ,vidi se da si dijasporac .... koliko si glup ovim komentarom ispao da mi je mrsko da ti objasnim neke stvari ...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.