Zmajevi se počeli okupljati na Ilidži: "Koga nema bez njega se mora"
Foto: NSBiH

Pred mečeve s Kazahstanom i Ukrajinom

Zmajevi se počeli okupljati na Ilidži: "Koga nema bez njega se mora"

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine okuplja se danas na Ilidži pred nastavak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Zamjevi će trenirati nekoliko puta u Sarajevu, a potom će u srijedu put Kazahstana gdje nas 9. oktobra očekuje utakmica protiv ove selekcije.

Samo tri dana kasnije Bosna i Hercegovina ponovo igra u gostima jer ćemo na megdan selekciji Ukrajine.

Bh. reprezentativci okupljaju se danas na Ilidž, a među prvima stigao je defanzivac Adnan Kovačević.

"Radujem se još jednom reprezentativnom okupljanju. Nadam se da ćemo svi biti spremni za predstojeće utakmice. Imamo nekih problema i faliće nam nekoliko važnih igrača, ali koga nema bez njega se mora. Mi koji smo tu ćemo dati svoj maksimum kako bismo ostvarili što bolje rezultate", rekao je Kovačević i dodao.

"Sad smo fokusirani na prvi meč sa Kazahstanom. Oni su pokazali da su čvrsta ekipa i da imaju kvaliteta. Protiv njih u Zenici nismo ostvarili naš cilj i sigurno da su nam pokvarali planove. Nadam se da u Kazahstanu možemo ostvariti pobjedu i vratiti bodove koje smo izgubili".

U bh. tim se nakon duže pauze vratio i Sanjin Prcić koji je naknadno dobio poziv selektora Peteva.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Nakon dužeg vremena ponovo sam tu i sretan sam zbog poziva. Nadam se da će sve proći kako treba i da ćemo ostvariti naše ciljeve. Gledao sam utakmice i Kazahstana i Ukrajine, tako da znam šta možemo očekivati protiv njih. Idemo da napravimo što bolje rezultate kako bismo ostali u konkurenciji za drugo mjesto koje vodi u baraž", kaže Prcić.

Prvi trening naše selekcije zakazan je danas za 18 sati u Butmiru.

Top Komentari

shokato
DAbogda svaku izgubili ,SAVEZ NAPOLJE !!
11 3
Malmi_Suomi
Šta smo dočekali " opet " ali sada u režiji ( ne ) čovjeka koji tvrdi da BiH nije njegova država = čitaj Vico) + menadžeri koji prodaju svoje igrače + bugrarski krimos sastavlja prvih 11. Neću vam dozvoliti da mi zgadite reprezentaciju jedine mi Bosne i Hercegovine i navijat ću svim srcem za NAŠE. Neće ni vaše do vijeka trajati MATER VAM Y. Naprijed BOSNO I HERCEGOVINO ( i ako znam šta nas čeka )
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi