Reprezentacija BiH stigla na odredište pred meč sa Lihtenštajnom
Foto: NS BiH

Reprezentacija BiH stigla na odredište pred meč sa Lihtenštajnom

M. Šljivak

Reprezentativci Bosne i Hercegovine doputovali su u švicarski grad St. Gallen gdje će biti smješteni uoči utakmice posljednjeg kola grupe J kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Lihtenštajna.

Za Zmajeve ovaj susret nema nikakvog rezultatskog značaja, ali svakako da je pobjeda imperativ nakon serije itekako očajnih rezultata.

Meč će biti odigran na stadionu Rheinpark u Vaduzu, a sudiće ga Halis Özkahya iz Turske. Pomoćne sudije su Kemal Yilmaz i Ceyhun Sesigüzel, a četvrti je Hüseyin Göçek, svi iz Turske.

BiH i Lihtenštajn su se do sada sastali 7 puta, a 6 pobjeda ostvario je bh. tim, dok je jedan meč završen neriješenim rezultatom.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Gol razlika je 28:2 u korist Bosne i Hercegovine.

Top Komentari

Haroni
Jake nam reprezentacije kad vise neznas koji su igraci na slici. Ko što pokojni Toma kaže "dotakli smo dno".
6 0
balunv
Pazi te se konobara da vas ne zavrnu kako se borite sve je moguce
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi