Zmajevi se spremaju za Francusku, Ermedin Demirović se vratio u Njemačku
Foto: NSBiH

Odradili novi trening

Zmajevi se spremaju za Francusku, Ermedin Demirović se vratio u Njemačku

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u srijedu na Grbavici igra protiv Francuske.

Izabranici Ivayla Peteve sinoć su u prijateljskoj utakmici remizirali protiv Kostarike (0:0), a šansu su dobili igrači koji nemaju previše šansi za igru u dresu nacionalnog tima.

No, već danas mislili su okrenute prema Francuskoj jer igramo protiv aktuelnih prvaka svijeta u srijedu na Grbavici u okviru drugog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Nema predaha za naš tim jer su bh. reprezentativci danas odradili novi trening u Butmiru.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Svi igrači su spremni i motivisani za okršaj protiv Francuske, a jedini koji danas nije trenirao je Ermedin Demirović. Naime, prema ranijem dogovoru, Ermedin Demirović se vratio u Njemačku zbog tamošnjih mjera vezanih za virus COVID-19 i on neće biti u konkurenciji za meč sa Francuskom.

Top Komentari

Eno30
Zato sto je klub trazio da ga postedi utakmice protiv Francuske a nasi odma pristali na to Fudbal je totalno izgubio svoju car kako je ova pandemija nastala i tu nema pravde Pavard Kingsley i Hernandez sva tri igraca iz Bajerna mogu doci u Bosnu i igrati i Kolasinac a Demirovic mora nazad nema tu pravde nikakve postaje smjesno vise
25 2
Tz_Niko75
Steta. Dobar je Demiraga
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi