Pozitivne vibracije pred Nizozemsku

Zmajevi trenirali

Pozitivne vibracije pred Nizozemsku

Midhat Šljivak, foto: T. Hebib

Reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je posljednji trening pred sutrašnji meč Lige nacija protiv Nizozemske.

Izabranici Dušana Bajevića ostavili su iza sebe poraz od Sjeverne Irske. Želja im je da se što bolje predstave u narednim utakmicama koje slijede, a prva je već sutra protiv Nizozemaca.

Naravno, protivnik je veliki favoriti. U Zenicu stiže jedna od najjačih selekcija Evrope, no svi žele da naprave čudo i vidljive su pozitivne vibracije na treningu Zmajeva.

Trening su propustili Asmir Begović i Jasmin Burić, ranije je otpao Ervin Zukanović i oni vjerovatno neće biti u konkurenciji za sutrašnji meč.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Susret BiH - Nizozemska igra se sutra od 18 sati na Bilinom polju. Gosti su favoriti i po kladionicama. Mozzart nudi ogromnu kvotu na BiH, ako želite, kladite se na ovaj meč OVDJE.

Top Komentari

Celtic
Ajmoooo biti pozitivni hahahahahah
11 0
Hix
Jarane koga jos zanimaju toliko put su razocarali da nisu vrijedni pomena
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.