Zanimljiva objava pred večerašnji meč

Misimović: Ljiljan je bosanski simbol

29

Komentari (29)

Vrbaski
Miške je legenda reprezentacije. U svom mandatu kao direktor reprezentacije učinio je više nego bilo ko drugi. Malo poštovanja nije na odmet. Ako je neko odgovoran za stanje u savezu onda je to 40 delegata iz FBiH koji dižu ruke i šire noge. Krenite od najodgovornijih Čolpe i Demidžića, SDA kadrova. Ne vidim da njih 2 iko proziva. Npr. Vici istekne mandat danas a Dodik prredloži a oni izglasaju Telgetiju. Tako da ovo što se priziva nema smisla i samo šteti reprezentaciji, igračima i državi. Totalno kontraproduktivno ali korisno za SDA jer njihovi kadrovi u NS BiH opstaju. Sistem se mjijenja iznutra tj. preko kantonalnih saveza koji delegiraju delegate u NS BiH. Ne očekujem od huligana da ovo razumijem ali svak ko iole želi dobro ovoj državi zna šta mislim. BHF su nažalost od najbolje navijačke grupe postali sluge politike jedne stranke.
nightcry
Pametnom i dobronamjernom dosta !!!
nightcry
A uposlenici ovog portala (koji za sebe sigurno misle da su sportski "novinar") su jedva dočekali da malo podignu posjetu i broj klikova pa su se predano bacili na sijanje etno-nacionalističke retorike i populizma ! Eto ih sad nek' uživaju u transformaciji sporta u politikanstvo i etno-nacionalističko huškanje!!!
nightcry
Misimović je sve dao za ovu zemlju - Bošnje-omladinci zadojeni svetosavskim Islamom i etno-nacionalizmom mu nikad neće oprostiti što je Srbin - kraj priče!
Vrbaski
Davno sam napisao da Bosni 90 ih nisu došli glave svetosavci i katolibani ali hoće talibani u dogledno vrijeme.
nightcry
Svi su oni "svetosavci" u tom smislu, od Zagreba, Beograda, Sarajeva i Podgorice - to je kad se univerzalna vjera, bilo katoličko kršćanstvo, bilo Islam, bilo pravoslavno hrišćanstvo poređuje plemenskim kulturama i od tog izopačenog mixa pravi etno-nacija. Zato se Arapi i ibrete na bosanske muslimane.
King_Kenny
...nasem Bosnji je dovoljno da cuje neku izjavu koja godi njegovom uhu,da ga odmah kupis za sva vremena...sutra da Ratko Mladic kaze koju lijepu rijec o Bosnjacima,digli bi mu spomenik kod Sebilja...rijetno naivan i glup narod,nekad me stid sto sam Bosnjak...
nightcry
Nemoj da te bude stid - ti si tipičan primjerak ! Primitivan, malograđanski odgojen, zadojen tribalizmom, u isto vrijeme i nezahvalan i podložan idolopoklonstvu jer nema sposobnost da procjeni stvar u njenom kontekstu, itd,itd. Tipičan Bošnjo/Hrvat/Srbin, jednom riječju tipičan balkanski šumnjak !
King_Kenny
...miran,đikane!!!...
bazaorao
Zvjezdan je davno zadužio Bosnu više nego i jedan od ovih sto su tastatura ratnici
Mostarac94
Prpa guzici dosla hahahahahahha
user1677191664
Jesu mu Prpa cojk milone zaradio igrajuci,prosao citav svijet pa ga prpa ako ode za vazne stolice svijetske bosne????
Babuka1
Hajde ba advokat idi mu dupe lizi, mozda ti da neku marku.. jebli te njegovi milioni. Vozdra.
user1677191664
Sta ce meni njegovi milioni vi se lozite na njega i pricate samo o njemu,,i rusenju nekom,,kako neidete patriote rusiti dodika na entitetskim granicama ,,,,kad vam stanu u sarajvu,,, onda nigdje nikoga,,daj bosnje velike sutite zivot prolazi pored vas nebitni ste u ovome sistemu hahahhaha
Mostarac94
Jasta je vec prpa kakve veze pare i stolica imaju s ovim, prpa je njemu jer ce mu na cesti svak jb mater kad ovo zavrsi pa sad se maloo iskupljuje
nightcry
iskupljuje se za šta - što nas je odveo na prvo i jedino svjestsko prvenstvo u historiji?! etno-nacionalistička bagra nikad tobe neće doći - NIKAD ! idi te Busaldžića rehabilitujte, on je za vas pravi "ljiljan" a jedine ljude koji su BiH proslavljali po svijetu njih blatite - to je pravi Bošnjo, a ne onaj mitski što tobože vjeruje svakome!
Vrbaski
Šta će završiti i zašto bi mu neko psovao mater. Uradio je više za Bosnu nego što ti i ja za 100 života.
PoliziaMerda1981
Dat mu zastavu da maše večeras
Vrbaski
Svi smo pročitali po ko yna koji put otkad repka postoji da se publika moli da ponese samo zvanična državna obilježja Bosne. Znači nije prvi put, zašto se sad diže frka znaju ovi SDA i SNSD sendvičari što su se namnožili na komentarima.
nightcry
Što ? Nije dovoljno mahao njom dok je igrao za Volfsburg i repku ? On je igrao i bio ponosan na Bosnu, a ti, šta si ti uradio za nju?!?!
nightcry
Bravo Vrbaski, to je upravo ta misterija, koja doduše i nije misterija jer se zna koja je to ideološka i interesna grupa - ona koja je vodila savez i fudbal u zemlji posljednjih 30 godina u provaliju i propast !
Mowzilla
Vidi zvizdana kako zeli da kupi bosnje, uh, ljube ga dodara i vicko hajrna. Dzabe ti sve sad nakon objave dopisivanja sa twittera, a ljiljani ce proci htio to neko iz saveza ili ne ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
nightcry
evo ovo je Bošnjo - njemu, pravom Bošnji 21.vijeka, "zvizdan" nije do sad ništa uradio, nije odveo BiH na prvo i jedino svjetsko prvenstvo svojim pasovima, asistencijama i golovima, nije je proslavio kao malu naciju na tom jedinom takmičenju, nije preveo masu tuđih reprezentativac pod našu zastavu koji danas čine pola repke. Nego mu je Bošnjo zamjerio slikanje sa Dodikom, kao što je i Ivici Osimu zamjerio izjave o Dodiku pa ga prozvaše ujom,izdajnikom, katolikom - fuj , nama i treba da se zabijemo u kokošinjac koji su nam organizovali SDA 96. i da pokažemo da smo nule bili i ostali.
makelele
Hakirao mu neko profil haha
Vrbaski
Tupani hakiraju i misle da niko ne vidi da je fake. Baš Miške nema drugog posla nego da se dopisuje sa kockoglavim.
Babuka1
Jooj al se ***** pere.. drma se stolica i odmah uz dlaku ide..
user1677191664
Hahahhaha koliko njega zaboli ta stolica jesi ti se naspavao ,,,cojk uzeo Millione igrajuci,,prosao citav svijet,,dodji samo u minhen kad prodje j... .svabe trce za njim da se uslikaju,,,samo glupi bosnjo misli na propagandu niko vam nevelja,,dok je igrao kunuli smo ga u nebo miskta kao kralja bosne
Vrbaski
Jed dobar drug. Miške je vlasnik firme za trgovinu nekretninama u Minhenu i legenda u Wolfsburgu. Koliko je bitna ta stolica govori podatak da obožavani Sergej Barbarez nije htio sjesti na nju kad mu je ponuđena. Ne talasajte gluposti.
Babuka1
Ja, i? Hoces reci da ima novce jel?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.