Zmajevi trenirali po dolasku u Lviv, ekipi se priključili Hadžikadunić, Prcić, Sarić i Đumić
Foto: NSBiH

Već u utorak igramo protiv Ukrajine

Zmajevi trenirali po dolasku u Lviv, ekipi se priključili Hadžikadunić, Prcić, Sarić i Đumić

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine doputovala je jutros u Lviv gdje su bh. igrači odradili već jedan trening.

Zmajevi su jučer u slavili u gostima protiv Kazahstana sa 2:0, a već u utorak nas očekuje okršaj protiv Ukrajine.

Bh. tim danas je doputovao u Lviv i naša ekipa je već danas odradila lakši trening u ovom ukrajinskom gradu.

Ekipu su u ovom ukrajinskom gradu dočekali saigrači koji zbog neizdavanja viza nisu putovali u Kazahstan, Dennis Hadžikadunić, Elvis Sarić, Sanjin Prcić i Dario Đumić.

Kao što je uobičajeno dan nakon utakmice, igrači sa većom minutažom su odradili trening oporavka u hotelu, dok su ostali reprezentativci radili punim intenzitetom na stadionu FK Karpati.

Nakon treninga Đumić je priznao što je ponovo zajedno s reprezentacijom, te je otkrio svoje očekivanja od naredne utakmice.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Trenirali smo u Sarajevu kako bismo održali formu, ali sve je to bilo nekako neobično. Nismo očekivali da ćemo se naći u takvoj situaciji. Neobično je bilo i što smo morali iz hotela da posmatramo utakmicu, ali smo presretni zbog pobjede. Međutim, sve je to iza nas. Mi smo sad skoncentrisani na pripreme za meč sa Ukrajinom. To je odlična ekipa i pred nama je težak meč, ali vjerujem da možemo doći do bodova. Meni je drago što sam nakon dužeg vremena ponovo pozvan u A tim, velika je čast biti dio nacionalnog tima", rekao je Đumić.

Zmajevi će sutra odraditi još jedan trening u večernjim satima, a utakmica protiv Ukrajine igra se u utorak od 20:45 sati.

Top Komentari

bosnjak19781998
Sarić hahahahah čovjek nije utakmice odigrao 3 godine uključujući i rekreacije
5 2
haris1000
Pa gdje Sarica iskopa,a ima desetine drugih koji su više zaslužili
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi