Dresovi bh. reprezentacije među 10 čiji je izgled najviše razočarao

Očekivanja su bila velika

Dresovi bh. reprezentacije među 10 čiji je izgled najviše razočarao

Admin Čaušević

Bosna i Hercegovina je 2020. godinu završila u novoj adidasovoj garnituri dresova koja je razočarala mnoge. 

Specijalizovani portal za fudbalske dresove Footyheadlines je garnituru bh. reprezentacije svrstao među deset koji su najviše razočarali.

Domaći dres Zmajeva kojim dominira plava boja je svrstan na sedmo mjesto.

"Reprezentacija kalibra Bosne i Hercegovine zaslužuje nešto više osim dvije nijanse modela Condivo 20. U adidasu smatraju drugačije", piše Footyheadlines.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Prema Footyheadlinesu najveće razočaranje je domaći dres Leeds Uniteda posebno nakon povratka u Premierhsip, drugo mjesto je pripalo Norveškoj, a treće gostujućoj garnituri Real Madrida.

Kompletnu listu pogledajte ovdje.

Top Komentari

papirna
Nas i Ruski isti model samo boje razlicite Adidas konta ma ove propale komunisticke zemlje spalamudi bilo sta oni znaju
6 0
Sadik82
Naravno kad smo osudjeni na to da. Izgled je najprostiji moguci da se neko od dezurnih zastitnika nacionalnih prava ne bi uvredio. Ko i sa zastavom. A himnu da i ne spominjem.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi