BiH selektora dobija 28. decembra

Na posebnoj sjednici

BiH selektora dobija 28. decembra

Midhat Šljivak

Reprezentacija Bosne i Hercegovine selektora će dobiti na posebnoj sjednici zakazanoj za 28. decembar.

Stručna komisija NSBiH za izbor selektora u kojoj su Zvjezdan Misimović i Emir Spahić trebala je danas dostaviti izvještaj o kojem se trebalo raspravljati na sjednici Izvršnog odbora NSBiH.

Ipak, kako se Spahić nije pojavio na sjednici o selektoru se nije raspravljalo, pa je za ovu tačku dnevnog reda zakazana posebna sjednica 28. decembra.

Misimović i Spahić su prethodnih dana obavili razgovore sa svim kandidatima za poziciju selektora. Podsjetimo, na listi kandidata su Ivalyo Petev, Amar Osim, Husref Musemić, Sergej Barbarez, Sergej Jakirović.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Kandidature su predali još Mehmed Baždarević, Ermin Šiljak i Aljoša Asanović, a nije isključeno da se u narednim danima pojave i novi kandidati, koji sa realnim šansama za "pobjedu" ulaze u završnu borbu.

Top Komentari

Brazuka
Samo petev . Ostalo sve smiješno
0 10
BBB25
Selektora su već odavno odabrali. Ovo je samo mazanje očiju javnosti
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi