16

Komentari (16)

Krivaja Zavidovići
Čuj igrač sa brojem 6? Ili napišite Ognjen Vranješ ili nemojte objavljivati bilo kakve vijesti u vezi sa dotičnim jer je to krajnje neprofesionalno, stavljate se u istu ravan sa dotičnim... Razapinjali smo na stub srama sportskog spikera Dragišu Ćo(r)sovića koji je prenoseći utakmice Barselone govorio igrač sa brojem 9 umjesto Meho Kodro. Sad ste vi isti postali...
Emir
Nece dugo ni tamo jer cim pocne pjeniti na Putina jos se bude slikao sa cetnickim dobrovoljcima koji su se borili za separatiste u istocnoj Ukrajini bit ce mu noga a nebi me cudilo kada bi zavrsio izresetan u jarku.
hangouts123
Kad hvalite Halilovica koji je odbacio bih i uzeo Hrvatsku mozete vala i njega imenom zvati.U redu eto fasista je ali onda i vi povedite racuna o tome koga hvalite a koga crnite!
ArminA
Care ,ovako , Halilovic nikad nije rekao ruznu rijec protiv BiH dok ova gnjida javno vrijedja i ponizava drzavu i nas koji je volimo! Eto tako ,ne znam zasto se uopce o njemu treba polemisati...
hangouts123
Sve je tako,ali onda Halilovica ne trebaju reklamirat ovdje ne rade to ni susjedni mediji kada su u pitanju nasi igraci.
Adnanos
Taj fazon je prijeratni. Znam da kad je Meho Kodro igro za Barcelonu da jedan jugoslovenski (srbin) komentator nije zelio izgovorat njegovo ime ni prezime nego je govorio igrac sa brojem. A sve ostale igrace je imenom zvao.
rajvosa46
Zbog čega je taj komentator to radio ?
ArminA
Nece Bosnjo skontati druze ,prije ce se potuci s tobom zbog sranjesa nego da pocne glavom razmisljati...
Adnanos
Sirenje mrznje. Zato sto je bio Bosanski musliman.
Haroni
Koga pisac proba impresionirat sa konstantnim "igrač broj 6".
Zoilomas
Pa i jeste!!! Da ga ti nebi zvao ognjenom sranjesem?
Bhf
Kako onda zvati Dodika?
Bhf
Naravno,nema ni Vranjes.Samo sto ovaj prizna da mrzi dok ovaj to jos nije istetovirao i nije objavio na insagram
starmac
On je BAJA pravi.
Zenica 1945
A nikad nosio ni dres a ni broj na njemu...???...neka ga pusi predsjednik u svakom slucaju
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.