Reprezentativci BiH odradili posljednji trening pred sutrašnji duel protiv Poljske
Reprezentativci BiH odradili posljednji trening pred sutrašnji duel protiv Poljske, Kolašinac, koji se povrijedio u duelu protiv Italije večeras je odradio trening na Bilinom polju što sigurno da raduje stručni štab

Misimović dijelio savjete igračima

Reprezentativci BiH odradili posljednji trening pred sutrašnji duel protiv Poljske

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je na Bilinom polju u Zenici odradila posljednji trening pred sutrašnji duel protiv selekcije Poljske u okviru 2.kola Lige nacija.

Ono što sigurno može da raduje selektora Dušana Bajevića jeste što su svi igrači odradili trening. Na press konferenciji selektor je kazao da ima nekoliko igrača koji imaju probleme s povredama, a među njima je i Sead Kolašinac, koji je večeras istrčao na travnjak Bilinog polja.

Prema najavama selektora sutra bi u početnoj postavi trebalo da bude određenih izmjena, što zbog povreda određenih igrača, što zbog taktike, ali i igrača koji nisu imali mnogo minutaže u posljednje vrijeme, odnosno onih koji su imali malo "duži" odmor.

Svakako da se na licima naših reprezentativaca vidjela dobra atmosfera, koju je dodatno začinio Zvjezdan Misimović, koji je bio na treningu, te cijelo vrijeme komunicirao sa stručnim štabom, ali i reprezentativcima.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Ono što nam sigurno ne ide u prilog jeste što će sutrašnja utakmica biti bez publike, sigurni smo da bi sutra gorilo Bilino polje, te da bi se tražila karta više nakon sjajne utakmice i remija u Italiji.

Nadamo se da će naredna domaća utakmica naše selekcije biti pred ispunjenim tribinama.

Top Komentari

Arnel925
Treba igrati još jače i još bolje nego što smo igrali protiv Italije i tako ćemo pobjediti.
5 0
Quartararo20
Daj sutra prve minute Danilovicu, Menalu.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi