Danas promjena u radu reprezentacije Bosne i Hercegovine

Pomjeren trening

Danas promjena u radu reprezentacije Bosne i Hercegovine

Eldar Ganibegović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se jučer u Sarajevu. Odrađen je prvi trening, a za danas je došlo do male promjene.

Uz izostanke tri vrlo bitna igrača, Krunića, Ahmedhodžića i Hadžikadunića, fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine se jučer okupila u Sarajevu.

Kako su svi stigli nakon klupskih utakmica, jučer je odrađen lakši trening, trening regeneracije. Selektor Savo Milošević se susreo s novim problemima.

Pripreme za naredne dvije utakmice nastavljaju se danas. Došlo je do male promjene u odnosu na ono kako je prvobitno planirano.

Naime, reprezentativci su trebali trenirati u 11 sati, no trening je pomjeren. Trenirat će u 17 sati u Trening kampu Sarajeva u Butmiru.

Oglasi

Kada su medijske aktivnosti u pitanju, tu termin ostaje isti - izjave će dati od 14 sati.

Sutrašnji trening zakazan je za 11 sati uz izjave od 14, dok će u četvrtak u 10 sati ekspedicija naše reprezentacije odletjeti za Friedrichshafen, pa se prebaciti do Vaduza autobusom.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Press konferencija u glavnom gradu Lihtenštajna zakazana je za isti dan od 18:30, a zvanični trening pola sata kasnije.

Savo Milošević će u petak od 20:45 biti drugi selektor u mjesec dana koji debituje protiv Lihtenštajna, dok se tri dana kasnije u Zenici igra utakmica protiv Portugala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi