Resić: Osjećaj je nevjerovatan, pogodak posvećujem djevojci

U debiju postigao pogodak za samo četiri minute

Resić: Osjećaj je nevjerovatan, pogodak posvećujem djevojci

S. Mlaćo, foto: T. Hebib

Vjerovatno nikada ni sanjao nije Živiničanin Ševkija Resić da će 19.07. na Koševu u dresu seniorskog tima FK Sarajevo postići pogodak i na noge podići hiljade navijače te zaraditi ovacije. 

Resić je to učinio u duelu protiv armenskog Banantsa (3:0), a pogodak da je za samo četiri minute bivši juniora kluba sa Koševa postigao pogodak zvuči fenomenalno. Saigrači su mu nakon meča čestitali, a dobio je i pohvale Husrefa Musemića koji je i tokom priprema u više navrata istako da je Resić dragulj na kojeg treba obratiti pažnju.

Jutro nakon utakmice Resić nije imao puno odmora. Već u deset sati Musemić je zakazao novi trening, a mladi fudbaler javio se za SportSport.ba te otkrio svoje prve dojmove nakon sinoćnje utakmice.

"Bio sam presretan što sam dobio priliku te zabio i pogodak. Osjejćaj je nevjerovatan, teško je sada to opisati nekim riječima. Sanjao sam naravno da zaigram u dresu prvog tima na Koševu i to se desilo sinoć", priča Resić.

Emocije su ga preplavile nakon pogotka, a otkrio je i kome je posvetio prelijepi pogodak.

"Djevojci".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Pohvale je uputio svima u klubu.

"Sigurno da će mi ovo biti motiv za još bolji i uporniji rad. Želim se zahvaliti šefu Musemiću koji mi je ukazao povjerenje i nadam se da će tako biti i u narednom periodu. Na meni je da radim. Svakako hvala i starijim igračima, svi su posebno nas mlade sjajno prihvatili, počevši od kapitena Velkoskog pa do ostalih. Hvala im na tome, to nam puno znači", dodao je 18-godišnjak koji je sinoć na terenu proveo 22. minute.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SEIKO
Mali ne rise.
4 26
Meho1505
Čuj djevojci, papak!
8 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi