Reus sa fanovima podijelio veliku vijest, odmah dobio na hiljade poruka
"Nema riječi kojim možemo opisati ovaj divni osjećaj", napisao je Reus uz vrlo lijepu fotografiju

Postat će otac

Reus sa fanovima podijelio veliku vijest, odmah dobio na hiljade poruka

Njemački reprezentativac Marco Reus će današnji dan pamtiti dok je živ.

Kapiten Borussije saznao je sjajne vijesti da čeka rođenje djevojčice sa svojom suprugom Scarlett, a to je podijelio i sa svojim fanovima na Instagramu.

"Želim s vama podijeliti prelijepe vijesti: Scarlett i ja očekujemo rođenje malene princeze. Nema riječi kojim možemo opisati ovaj divni osjećaj", napisao je Reus uz vrlo lijepu fotografiju.

Njemački fudbaler, kojeg su povrede ipak spriječile da ostvari svoj puni potencijal, već je dobio na hiljade čestitki a radosne vijesti je putem svoje stranice podijelila i Borussia Dortmund.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi