Schick: Imao sam ponudu Dortmunda, ali sam htio ostati u Italiji

Češki napadač

Schick: Imao sam ponudu Dortmunda, ali sam htio ostati u Italiji

Romin napadač Patrik Schick rekao je u razgovoru za češke medije da je imao šansu da pređe u Borussiju Dortmund, ali je ipak odlučio da ostane u Italiji i na kraju potpiše zua Romu.

Podsjetimo, Schick je u jednom trenutku karijere bio vrlo blizu potpisa za Juventus, ali je cijela stvar propala u posljednji čas, pa je Roma odlučila da iskoristi takav rasplet situacije i da angažuje korpulentnog napadača.

Schick se u razgovoru za magazin Hattrick prisjetio da je imao ponudu izu Njemačke.

"Borussia Dortmund? Da, to je bila jedna od ponuda koju je Sampdoria dobila. Ali, ja sam htio da ostanem u Italiji. Ovdje sam se ustalio i naučio jezik. Dakle, Roma je bila moj prvi izbor", rekao je Schick koji se osvrnuo i na golgetersku krizu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Član sam velikog tima i sasvim je normalno da postoji pritisak. Najgore je iza mene i nadam se da je najbolje odmah iza ugla", poručio je ovaj napadač.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Schick je najveci promasaj Rome i daj boze da ce on jois dugo igrati za Romu, mislim sada je srecan strucni stab kako Borusie - Dortmund tako isto i Juventusa sto Schick nije potpisao za njih, kako vidim Schick ce zavrsiti u Romi isto onako kako je zavrsio Zukanovic.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi