Riad Bajić pronašao novi klub

Vratio se u Tursku

Riad Bajić pronašao novi klub · Zvanično

E. Čaušević

Bh. napadač Riad Bajić nakon dvije godine vratio se u Tursku.

Bajić je na ljeto 2017. godine iz Konyaspora prešao u Udinese, ali se u italijanskom klubu nije naigrao.

U Tursku se vraćao u dva navratak kada je bio na posudbama u Basaksehiru i Konyasporu, a prethodne dvije sezone igrao je u Seriji B. Bajić je prvo nastupao za Ascoli, a prošle sezone igrao je u dresu Brescije.

Međutim, Bajić je od početka mjeseca bio slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Udineseom i odlučio je da se vratio u Tursku.

Nekadašnji napadač sarajevskog Željezničara karijeru će nastaviti u dresu Giresunspora s kojim je danas potpisao ugovor.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ovaj 28-godišnjak je zvanično predstavljen kao novo pojačanje Giresunspora i naredne sezone će nastupati u najjačem rangu turskog fudbala.

Promo

Top Komentari

albis
Zubanu treba skinuti kapu ali je i Bajic dobar igrač.
1 0
FahroKonjHodzic
propo ko zeton
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi