Ribery nakon sjajne partije: Jesam star, ali...
Ribery je istakao da je došao pomoći Fiorentini

Francuz je pokazao da još uvijek nije za penzije

Ribery nakon sjajne partije: Jesam star, ali...

S. Pašalić

Nogometaši Fiorentine su večeras na San Siru savladali Milan sa 3:1.

Viole su nadigrale Rossonere, a u listu strijelaca se upisao i Franck Ribery koji je u 78. minuti sjajnim lažnjakom izbacio dva igrača Milana i zatim pogodio za 3:0.

Nakon meča je 36-godišnji Francuz bio dobro raspoložen pa se izjavi našalio kako jeste star, ali se osjeća mladim na terenu.

"Sretan sam. Kad igrate na San Siru, uvijek je posebno. To je ogromna arena, toliko navijača. Trenutno je malo teško za navijače Milana, ali pružili smo dobru igru i to je važno za nas ", rekao je Ribery za Sky Sport Italia.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Da, star sam, ali na terenu se osjećam mladoliko! Nogomet je moj život, volim ga. Bio sam gladan kad sam došao u Fiorentinu i uzbuđuje me što vidim da ekipa radi tako dobro."

"Došao sam pomoći Fiorentini, igračima i navijačima. Sretan sam, ali moram raditi svaki dan, svake sedmice da bih igrao onako kako sam to radio večeras", dodao je Ribery.

Top Komentari

dda27
Ukinite ovoga lika s ovim ponudama!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi