Ricardo Quaresma - Ili će atraktivno, ili neće nikako

Maestralna asistencija rabonom

Ricardo Quaresma - Ili će atraktivno, ili neće nikako

Malo je danas fudbalskih velemajstora kakav je Ricardo Quaresma, koji je u karijeri definitivno mogao napraviti mnogo više, da je bio samo malo vredniji i, zašto ne reći, ozbiljniji.

Međutim, Quaresma je u karijeri toliko puta oduševio sve one koji vole fudbal da se s pravom može reći da je ona uspješna i bogata, čak i kada bi mu se oduzeli svi trofeji i nagrade koje je osvojio.

Danas je unikatni Portugalac izveo još jednu magiju. U susretu Bešiktaša i Kayserispora (2:0), Quaresma je upisao jednu asistenciju baš u svom stilu.

Igrao je 31. minut kada je Quaresma nakon kornera rabonom uposlio Tošića, kojem je ostao lakši dio posla da glavom zatrese mrežu gostujućeg tima.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Promo

Top Komentari

Mesa.Sabanadzovic
Majke mi tacno znam kad je vukirovic. Lendo i cuic samo pametuju. Bravo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi