Conte nikada nije dobio teže riječi: "Ovo je s*anje, nisam idiot, želim da igram"

Brazilac je bio razočaran

Conte nikada nije dobio teže riječi: "Ovo je s*anje, nisam idiot, želim da igram"

S. Mlaćo
Trener Tottenhama Antonio Conte na meti je sve većih kritika. Tottenham je u Ligi pvaka ispao od Milana, nakon remija bez golova u Londonu.

Bilo je ukupno 1:0 za Milan, a brazilski napadač Richarlison se pridružio kritikama na račun Contea. Bio je veoma jasan.

"Ova sezona je s**nje. Želim više igrati, ne razumijem odluke Contea. Ne shvatam zašto ,e stavlja na klupu i kada sam u dobroj formi. Kada sam startao, savladali smo Aston Villu i Chelseu, a onda me stavio na klupu. Protiv Wolvesa mi je dao pet minuta, pitao sam ga zašto... Nije mi rekao“, rekao je 25-godišnji Brazilac.

"Nisam idiot, ja sam profesionalac. Radim svaki dan i želim igrati. Imao sam malu povredu, ali kada sam na terenu, dajem život. Nema tu mnogo priče. Trebao sam igrati, a sada sjedim na klupi. Mogu samo plakati“, rekao je on.

On je protiv Milana ušao tek u 70. minuti. Nije imao puno vremena da se dokaže i jasno je da je veoma ljut.

Sjajne partije je pružao na Svjetskom prvenstvu u Kataru, no u klubu mu ne ide dobro.

Oglasi

Spominje se da bi na ljeto mogao i promijeniti klub. Navodno je želja Real Madrida.

Napadač će biti prioritet Kraljeva i zbog činjenice da će Benzema krajem godine napuniti 36 godina i jasno je da je na zalasku karijere.

Marca piše da će glavne mete na ljeto biti Dušan Vlahović i Richalrlison što je mnoge iznenadilo. Očekivalo se da će Kraljevi pokušati dovesti Kyliana Mbappea ili Erlinga Haalanda, ali to se neće desiti.

Perez ne želi da troši previše novca i smatra da su Vlahović i Richarlison prihvatljive opcije. Vlahović je i u januaru bio povezivan s Realom, ali od toga nije bilo ništa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

S druge strane, Richarlison nije previše standardan u Tottenhamu, a poziv iz Reala teško bi odbio. Kraljevi su spremni da plate oko 80 miliona eura za jednog od njih i uskoro će početi pregovore s Tottenhamom i Juventusom.

Da li će se to i desiti ostaje nam da vidimo.

Promo

Top Komentari

AjmanMuj
Ruku na srce, nije ni previše pokazao i kad je startao, ali opet ima ovaj energiju koja može biti krucijalne važnosti za rezultat. Sve u svemu treba momku davati makar poluvrijeme po utakmici
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi