Richarlison ušutkivao Contea, a nekoliko sekundi kasnije je obrukan kao nikada u životu

Nije imao sreće

Richarlison ušutkivao Contea, a nekoliko sekundi kasnije je obrukan kao nikada u životu

Esmer Oštraković

Ekipa Tottenhama ostvarila je sigurnu pobjedu na svom terenu protiv Notthingam Foresta, te su tako nastavili trku za plasman u Ligu prvaka.

Ipak, u svemu tome, jedan fudbaler se propisno obrukao, a radi se o napadaču Tottenhama, Richarlisonu.

Naime, on je bio glavni akter nevjerovatne situacije koja se dogodila na samom otvaranju ove utakmice, te je sigurno da će se pokajati zbog svega.

Richarlison još uvijek čeka na svoj prvi gol u dresu Tottenhama u Premier ligi ove sezone, danas je to uspio, ali se u svemu obrukao.

On je nakon postignutog gola odlučio da proslavi sve na poseban način, a to je bila jasna poruka treneru Antoniju Contetu.

Oglasi

Njih dvojica imali su verbalni okršaj i prepirku preko medija u porekloj sedmici, a sve zbog jednog intervjua koji je dao Richarlison.

Dok je on slavio pogodak na svoj poseban način, nije bio svjestan da se u pozadini provjerava njegov gol, a on baš nije imao sreće.

Iako nije bio u nedozvoljenoj poziciji, VAR je još jednom donio bizarnu odluku, te je njegov pogodak poništen.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Fotografija ofsajda, koju je koristila VAR tehnologija, brzo se proširila društvenim mrežama, a velika većina fanova smatra da gol nije trebao biti poništen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi