Richarlison ismijavao Argentince, pa 'dobio po ušima'
Foto - Screenshot

Nakon ispadanja sa Olimpijskih igara

Richarlison ismijavao Argentince, pa 'dobio po ušima'

M. Šljivak

Olimpijska selekcija Argentine u fudbalu ispala je sa Igara u Tokiju.

Gaučosi su u konkurenciji Španije, Egipta i Australije osvojili treće mjesto sa četiri boda i to im nije bilo dovoljno da se plasiraju u narednu rundu takmičenja.

Sa druge strane njihov veliki rival Brazil lagano je prošao grupu. Karioke su glavni favorit za zlato, a nakon završetka grupne faze takmičenja napadač Brazila Richarlison odlučio je provocirati Argentince.

On je na društvenim mrežama postavio objavu upućenu Gaučosima i napisao je:

"Ćao mala braćo".

[twitter]https://twitter.com/CrewsMat19/status/1420453686992637952[/twitter]

Oglasi

Fudbaleru Evertona brzo je stigao odgovor. Rodrigo De Paul se oglasio i postavio je fotografiju sa nedavno završenog takmičenja Copa America.

Na fotografiju su on i Richarlison, a De Paul je samo pokazao da šuti i da je Argentina šampion. Javilo se još nekoliko fudbalera koji su Richarlisonu jasno pokazali ko je prvak Južne Amerike.

Podsjetimo, Argentina je pobijedila Brazil na Maracani sa 1:0 u finalu Copa America, a jedini gol zabio je Angel Di Maria.

Top Komentari

realno_govoreci
Jaooo sile prvaci Juzne Amerike.U Evropi grupu jedva da bi prosli
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi