Rifet Kapić našao novi klub?

Paderborn ga šalje na posudbu

Rifet Kapić našao novi klub?

Bh. internacionalac Rifet Kapić u narednim danima bi trebao riješiti pitanje novog angažmana.

Iza ovog bivšeg fudbalera Sarajeva je sezona za zaborav. Tokom proteklih šest mjeseci nije odigrao niti jedan meč u Bundesligi za Paderborn, a kako ne bi i u nastavku sezone utakmice gledao s klupe ili tribina, još ranije je odlučeno da bude poslan na posudbu.

Iako su iz Paderborna prethodnih dana dolazile informacije kako za Kapića nema ponuda, posljednje informacije koje su se pojavile govore kako bi 24-godišnji fudbaler mogao karijeru nastaviti u Poljskoj.

Za Kapićeve usluge se interesuje trenutno 12. plasirani tim Ekstraklase Gornik Zabrze, koji ga, prema navodima tamošnjeg novinara i reportera UEFA-e Piotra Kozminskog, može dobiti besplatno.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

"Pojavile su se priče da Kapić dolazi u Gornik. Bila bi to besplatna posudba. Ove sezone nije igrao u Bundesligi, u devet navrata je sjedio na klupi, a kroz karijeru već je nekoliko puta slan na posudbe. Vidjet ćemo šta će biti", naveo je pomenuti novinar.

Za Gornik su od bh. fudbalera, podsjetimo, ranije imali priliku igrati Armin Ćerimagić, Boris Pandža...

Top Komentari

BaboBih
Prije par dana, tačnije 8 jan ste pisali da je dao gol i da ima 24 godine... danas pišete da mu je 23... samo na sportsport .ba :D
2 0
nijepoznat
Sretno Kapa
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi