Rijad Pljevljak ubrzo postaje novi igrač Bratstva
Pljevljak je već nastupao u dresu Bratstva, te je navijačima ovog kluba ostao u sjećanju kao igrač koji ostavlja posljednji atom snage na terenu.

Želi ga i Zvijezda

Rijad Pljevljak ubrzo postaje novi igrač Bratstva · Saznajemo

E. Oštraković

Nogometaši Bratstva nalaze se na pauzi nakon završene prve polusezone u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine.

Prvi dio bio je jako loš za Gračanlije, te je sasvim sigurno da će se Bratstvo morati pojačati gotovo na svim pozicijama.

Kako saznaje SportSport.ba, prvo pojačanje Bratstva biti će Rijad Pljevljak koji je u do sada nastupao u Metallegheu.

Iako je u proteklih nekoliko dana bio povezivan sa Zvijezdom iz Gradačca, Pljevljak bi ubrzo trebao ponovo postati stanovnik Gračanice.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Pljevljak je već nastupao u dresu Bratstva, te je navijačima ovog kluba ostao u sjećanju kao igrač koji ostavlja posljednji atom snage na terenu.

Sigurno je da bi njegov dolazak donio dosta dobrog, ali uprava Bratstva mora nastaviti u ovom pravcu kada je riječ o pojačanjima ukoliko ne želi da strahuje za opstanak.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti