Rijeka na posudbu dovodi napadača iz Bundeslige?

Ništa od Nikice Jelavića

Rijeka na posudbu dovodi napadača iz Bundeslige?

Nakon što je propao pokušaj dovođenja Nikice Jelavića, čelnici Rijeke okrenuli su se drugim opcijama kako bi dodatno osnažili tim za drugi dio sezone. 

Kako prenose mediji iz susjedstva, na radaru Rijeke se našao bivši fudbaler ovog kluba Roman Bezjak koji je ljetos prešao u redove Darmstadta.

Slovenac se u jednoj od najslabijih momčadi Bundeslige nije pretjerano naigrao i izvjesno da će promijeniti sredinu, a navodno u Rijeci ozbiljno razmatraju opciju da ga dovedu na posudbu do kraja sezone.

Bila bi to Bezjaku prilika da ponovo podsjeti na svoje kvalitete, obzirom da je upravo dobrim igrama u Rijeci sebi osigurao transfer u Njemačku. Za Rijeku je prošle sezone u 39 utakmica zabio 17 golova uz pet asistencija. 

Cijeli posao bi između Darmstadta i Rijeke bi trebao biti kompletiran do 15. februara, kada se zvanično završava prijelazni rok u Hrvatskoj. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi