Rijeka pronašla zamjenu za Gavranovića?

Transfer je navodno dogovoren

Rijeka pronašla zamjenu za Gavranovića?

U Rijeci se već duže vrijeme spremaju za život bez napadača Marija Gavranovića.

Švicarac porijeklom iz Bosne i Hercegovine će u januarskom prijelaznom roku napustiti Rujevicu i potpisati za Dinamo, što je već ranije dogovoreno, a u Rijeci su, čini se, pronašli adekvatnu zamjenu.

Hrvatski mediji pišu da će novi član Rijeke postati Antonio Čolak, inače igrač Hoffenheima na posudbi u Ingolstadtu, a na Rujevicu bi trebao stići na jednoipogodišnju posudbu s pravom prvootkupa.

Čolak je i prošlog ljeta na stolu imao Rijekinu ponudu, ali se odlučio na ostanak u Njemačkoj, odnosno posudbu u Ingolstadt i očito pogriješio. U ovom timu se od ljeta nije naigrao, odigrao je devet utakmica uz jedan postignuti gol.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Inače, Čolak je prošao sve omladinske selekcije reprezentacije Hrvatske. Kroz karijeru je, pored Hoffenheima i Ingolstadta, još oblačio dresove Darmstadta, Kaiserslauterna, Nurnberha i Lechije.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi