Rijeka razbila Lokomotivu, dva gola Hebera, zabio i Zoran Kvržić
Zoran Kvržić igra sjajno ove sezone, a danas je postigao gol za 2:0 u meču Rijeke i Lokomotive

HNL

Rijeka razbila Lokomotivu, dva gola Hebera, zabio i Zoran Kvržić

E. Škorić

U 17. kolu Hrvatske nogometne lige Rijeka je uvjerljivo slavila protiv Lokomotive (3:0).

Rijeka je u duelu ekipa iz vrha tabele stigla do devete pobjede i sada se vodećem Dinamu primakla na šest bodova, dok je Lokomotivu s drugog gurnula na treće mjesto.

Riječani su od početka bili dominantni i pravo je čudo kako je na poluvremmenu bilo samo 1:0.

Jedini gol u prvih 45 minuta zabio je Heber u 13. minuti, a u posljednjih pola sata Riječani s još dva gola rješavaju posao.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Bivši bh. reprezentativac Zoran Kvržić je u 61. minuti bio strijelac za 2:0, da bi Heber drugim golom na meču u 77. minuti postavio konačnih 3:0.

Pored Kvržića u domaćem timu danas su zaigrali i Stipe Lončar te Srđan Grahovac, dok je kod gostiju igrao bivši napadač Širokog Ivan Krstanović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi