Riješena Koljićeva sudbina u Lechu

Bh. napadač nije imao sreće u Poljskoj

Riješena Koljićeva sudbina u Lechu

Mladi bh. napadač Elvir Koljić (22), sudeći prema pisanju poljskih medija, neće ostati u Lechu iz Poznana.

Fudbaler koji je na američkoj turneji debitovao za "A" reprezentaciju BiH na zimu je posuđen Lechu, međutim imao je nesreću da odmah u prvoj utakmici u kojoj je bio starter zadobije povredu zbog koje je neko vrijeme morao odsustvovati.

Na teren se Koljić vratio tek u finišu sezone, a iako se predstavio u dobrom svjetlu, na kraju nije uspio postići niti jedan gol i uvjeriti ujedno novog trenera Ivana Đurđevića da zaslužuje novu priliku u Lechu.

Poljaci pišu kako Lech definitivno neće otkupiti Koljićev ugovor od Krupe, te da će njegovo mjesto u klubu preuzeti Pawel Tomczyk, koji je u protekloj sezoni igrao u 2. tamošnjoj ligi za Podbeskidzie.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Iako ima važeći ugovor sa Krupom, šanse da se Koljić vrati u redove ovog premijerligaša su minimalne, što je nedavno potvrdio i prvi čovjek kluba Dragomir Ilić. Navodno za Koljića postoje ponude iz Belgije, ali i iz drugih evropskih zemalja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti