Koljić se ekspresno vraća na premijerligaške terene?

Navodno ga Lech neće otkupiti

Koljić se ekspresno vraća na premijerligaške terene?

Poljski velikan Lech Poznan neće otkupiti ugovor mladog bh. napadača Elvira Koljića, pišu pojedini tamošnji mediji.

Koljić, koji je u januaru zaigrao za A reprezentaciju BiH na američkoj turneji, stigao je u Lech zimus kao posuđen igrač Krupe, međutim na kraju očekivanja nije opravdao.

Na startu poljske avanture Koljić nije imao sreće, budući da je u prvoj utakmici koju je započeo od starta doživio tešku povredu zbog koje je propustio veći broj utakmica u Ekstraklasi.

Kako se nije naigrao, poljski mediji pišu da je rukovodstvo kluba u dogovoru s novim trenerom odlučilo da ne otkupi Koljićev ugovor od Krupe, te da će se bh. napadač vratiti u Premijer ligu na kraju sezone.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Osim Koljića, redove Lecha će također napustiti Mario Šitum i Oleksij Chobłenko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi